Ilmasta energiaa kotiisi!

Ilma-vesilämpöpumpuilla saat ulkoilmasta energiaa edullisesti kiinteistön lämmitykseen. Valikoimamme kattaa IVLP:t pienistä suuriin laitteisiin. Ammattilaistemme avulla löydät sopivan laitteen kiinteistöösi oli sitten kyse omakotitalosta tai suuremmasta teollisuuskiinteistöstä. Tutustu malleihimme ja ota yhteyttä!
IMG_1039

EVI SCROLL SPLIT SS

EVI SCROLL SPLIT SS malleissa on kaikista CER pumpuista tuttu tehokas, hiljainen ja hyvän hyötysuhteen omaava scroll kompressori. Split malleissa yhdistyy erilliset korkealaatuiset ulko, -ja sisäyksiköt ja se hyödyntää pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltua EVI tekniikkaa. Sisäyksikössä integroituna vaihtoventtiili, sähkövastus, latauspumppu ja ohjausautomatiikka. Siisti, kompakti paketti erittäin laadukkailla komponenteilla ja monipuolisella automatiikalla tekevät laitteesta helposti asennettavan ja helppokäyttöisen. Tehokas paketti omakotitaloihin niin Etelään kuin Pohjoiseenkin.

Teholuokat 11 – 20 kW

 

indoor

EVI SCROLL INDOOR SS

EVI SCROLL INDOOR SS malliston pumput asennetaan kokonaan lämpimiin sisätiloihin, näin vältytään monelta ongelmalta ja varmistetaan tarvittaessa huollon helppous ja mukavuus. Tietysti scroll kompressorilla ja laadukkailla komponenteilla EVI tekniikka hyödyntäen.

Uudet tehokkaat aksiaalipuhaltimet takaavat hiljaisen käynnin ja suuri höyrystin varmistaa hyvän hyötysuhteen.

Teholuokat: 20, 28, 45, 60 ja 90 kW

 two system(axile fan)

EVI SCROLL INDOOR INV

EVI SCROLL INDOOR INV –malliston pumput asennetaan kokonaan lämpimiin sisätiloihin, jäätymisongelmilta vältytään kokonaan.

Edulliset perustamiskustannukset, ei kallista poraamista, yksinkertainen asennus. Sopii hyvin myös saneeraus- ja uudisrakentamiskohteisiin.

Mallisto tuotekehityksessä.