Miksi CER ilma-vesilämpöpumppu?

CER ilma-vesilämpöpumppu on hintakilpailukykyinen

Tyypillisesti omakotitalojen ilma-vesilämpöpumppujen hinnat alkavat noin 5 500 eurosta. Yleensä tähän tulee laskea päälle yksi tai useampia varaajia sekä niiden asennuskulut. Yhteen laskettuna omakotitalon ilma-vesilämpöpumpun hankinnan kokonaishinnaksi muodostuu noin 10 000€. Ratkaisumme toimii ”avaimet käteen” –periaatteella eli mitään yllätyskuluja ei tämän jälkeen synny.
CER ilma-vesilämpöpumppujen hinnat vaihtelevat hieman pumpputyypeittäin. Kokonaishinta ilma-vesilämpöpumpulle muodostuu, kun lasketaan yhteen ilma-vesilämpöpumpun hinta sekä sen asennus. Asennushinta taas riippuu asennettavasta laitteesta sekä kiinteistöstä, johon se asennetaan. Asennuksessa pitää huomioida mm. sähköt (sulakekoot) sekä mahdollisesti tarvittavat rakennustyöt ja laitteiden haalaukset.

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta on energiatehokas investointi

CER ilma-vesilämpöpumpulla tuotetaan noin kolmin kertainen määrä energiaa sen kuluttamaan sähköenergiaan nähden. Näin ollen pumppumme ovat hyvin energiatehokkaita. Ilma-vesilämpöpumpuillamme säästät energiaa vuositasolla jopa 60-70 % verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin.
Säästön suuruus riippuu tietenkin rakennuksen sijainnista ja koosta, valitusta lämpöpumpusta sekä käyttötottumuksista. Tehokkaat CER ilma-vesilämpöpumput maksavat itsensä nopeasti takaisin.

CERillä on monipuolinen valikoima ilma-vesilämpöpumppuja

Tuotevalikoimaamme kuuluu monia ilma-vesilämpöpumppuja, joilla on eri käyttötarpeisiin sovitettuja ominaisuuksia ja joiden liittäminen toisiinsa on vaivatonta. CER ilma-vesilämpöpumput sopivat erinomaisesti niin kotiin, taloyhtiöön kuin teollisuuteenkin.
Valinnan helpottamiseksi olemme rakentaneet ”avaimet käteen” -pakettiratkaisuja. Kysy lisää ratkaisuistamme myyjiltämme. Voimme myös räätälöidä juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

CER ilma-vesilämpöpumpuissa on laadukkaat komponentit

Kaikissa CER ilma-vesilämpöpumpuissa on 2 vuoden täystakuu, jonka lisäksi myönnämme 5 vuoden takuun kaikille lämpöpumpun pääkomponenteille. Kompressoritakuumme on 6 vuotta.
CER ilma-vesilämpöpumppu on investointi useaksi vuodeksi eteenpäin ja siksi sen tulee olla kestävä. CER -pumpuissa käytetään vain ensiluokkaisia kansainvälisesti tunnettujen valmistajien komponentteja, jonka ansiosta ne ovat toimintavarmoja myös pohjolan kylmissä olosuhteissa.

CER ilma-vesilämpöpumput ovat hiljaisia

Ilma-vesilämpöpumppuja on monenlaisia ja jotkut niistä voivat olla äänekkäitä. CER ilma-vesilämpöpumput ovat merkittävästi hiljaisempia kuin esimerkiksi 10 vuotta sitten markkinoille tulleet laitteet. CER-ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikön äänitaso on jääkaapin luokkaa ja ulkoyksikön ääni jopa vielä hiljaisempi, uuden inverter-ohjatun puhaltimen ansiosta. Taajama-alueilla rakennetaan tiiviisti joten on tärkeää että ulkoyksiköt ovat hiljaisia ja oikein asennettuja, niin ne eivät häiritse ketään. Jopa suuritehoistenkin IVLP:en ulkoyksiköt ovat hiljaisia ja äänet peittyvät aina taajama-alueen muiden äänien (kuten liikenteen ja muiden äänten) alle.

CERin ilma-vesilämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä

Lämpöpumppu on erittäin ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Lämmönlähteenään CER ilma-vesilämpöpumput käyttävät ilmaa, eli luonnosta kuluitta saatavaa uusiutuvaa energiaa. Pumppujen hiilidioksidipäästöt ovat aivan ei luokkaa, kuin fossiilisilla polttoaineilla. Suurissa kiinteistöissä lämpöpumput vähentävät ilmakehää kuormittavia päästöjä jopa tonneilla vuodessa.
Mitä nopeammin siirryt ekologiseen CER energiaratkaisuun, sitä enemmän säästät rahaa ja luontoa.